Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
11 Helmikuu 2021
Kurpitsarisotto on esiintynyt viime aikoina monta kertaa ruokalistallamme, sillä kaupasta on kotiutunut useampikin myskikurpitsa ja lapset rakastavat risottoja. En ole vielä kohdannut asiaa, jota heille ei voisi syöttää risoton muodossa. Aivan aluksi varoitus: kurpitsarisotto ei valmistu ihan hetkessä, sillä tämä kasvis kannattaa aivan ehdottomasti paahtaa uunissa. Tosin tässä on nyt loistava mahdollisuus tutustua flowkeittiö-ajatteluuni käytännössä: Kun tulet kaupasta, ota hetki aikaa ja käsittele koko kurpitsa yhdellä kertaa: paloittele, paahda uunissa ja soseuta. Soseen sitten voit pakata lasirasioihin ja nostaa jääkaapiin esivalmistelulohkollesi tai tietenkin pakastaa osan.
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien