Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
16 Helmikuu 2021
Laskiaisvohvelit hapanjuureen saapuivat elämäämme laskiaissunnuntaina, kun kaikista hyvistä aikeista huolimatta en saanut aikaiseksi leipoa pullaa vaan päädyin tekemään täysin epäloogisesti focaccian. Laskiaisvohvelit tuntuivat hyvältä paikkaukselta, varsinkin kun jääkaapissa oli valmiiksi melko kuohkeaa juurta eikä taikinaa tarvitse juuri kohotella. Sekoitin taikinan, kaivoin kaapista naapurilta saadun vohveliraudan ja aloin paistaa. Olin arvannut, että vohvelit olisivat hyviä, mutta sitä en ollut arvannut, kuinka mahdottoman hyviä ne olisivat! En oikein erityisemmin välitä tavallisista vohveleista, joiden rapeus säilyy noin 35 sekuntia paistamisen jälkeen.
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien