Saispa lisää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Heinäkuuta 2020 lähtien
4 Marraskuu 2024
Marraskuun lempeyttä lautasella: Täydellinen croissantvuoka brunssille tai herkkulounaalle Marraskuu on täällä, ja olen päättänyt, että tänä vuonna teen siitä niin lempeän kuin vain voin. Tämä on se kuukausi, jolloin pimeys laskeutuu talveksi ja juuri siksi haluan täyttää sen mukavuudella ja lempeydellä. Aloitan sen jakamalla teille aivan täydellisen reseptin, joka on kuin luotu viikonloppuaamiaisille, brunssipöytään tai ihanaksi herkkulounaaksi – ja se sopii mainiosti myös pikkujoulukauteen! Kun päivät pimenevät, voimme nauttia pienistä asioista, jotka tekevät elämästä mukavampaa ja maistuvampaa. Tämä croissantvuoka on täydellinen tapa hyödyntää ne kuivahkot croissantit, jotka jäivät edellispäivältä.
Saispa lisää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Heinäkuuta 2020 lähtien