Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Saaranlautasella
Rapeat Parmesan juustosilakat
4 Joulukuu 2017
Näin pimeään ja kylmään vuodenaikaan kaipaa koko kehoa lämmittäviä aterioita. Keitot ainakin meidän perheessä ovat silloin omiaan. Muistelin erästä italialaista keittoa viime talvelta ja sitä hiukan muokkaamalla syntyi tämä Toscanalainen kanakeitto. Aitoon Toscanalaiseen keittoon tulee tulisia raakamakkaroita, mutta korvasin ne broilerin jauhelihalla eikä muuten keitto yhtään kalvennut siihen aitoon verrattuna. Pehmeyttä ja syvyyttä keittoon tuovat pekoni ja kerma.
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien