Parhaat Ruokablogit

Saaranlautasella

Toscanalainen kanakeitto tekee arjestakin juhlaa

4 Joulukuu 2017

Näin pimeään ja kylmään vuodenaikaan kaipaa koko kehoa lämmittäviä aterioita. Keitot ainakin meidän perheessä ovat silloin omiaan. Muistelin erästä italialaista keittoa viime talvelta ja sitä hiukan muokkaamalla syntyi tämä Toscanalainen kanakeitto. Aitoon Toscanalaiseen keittoon tulee tulisia raakamakkaroita, mutta korvasin ne broilerin jauhelihalla eikä muuten keitto yhtään kalvennut siihen aitoon verrattuna. Pehmeyttä ja syvyyttä keittoon tuovat pekoni ja kerma.

broilerin jauheliha Keitto kubloblogit lehtikaali nelkytplusblogit Pekoni Reseptit ruokablogit saaranlautasella toscanalainen kanakeitto

Lue koko juttu täältä »

Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »