Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Marraskuu 2017
Oletko jo tehnyt suosittuja Hasselbackan perunoita? Nämä perunat maistuvat niin juhla-aterialla lihan tai kalan kera lisukkeena kuin ihan sellaisenaan omana ruokanaan (niin kuin me mieheni kanssa ne nautimme). Tässä ohjeessa Hasselbackan perunat saivat pekonia, paahdettua sipulirouhetta sekä parmesan juustoraastetta hunnukseen ja raikkaan kastikkeen creme fraichesta ja Provencen yrttitahnasta. Mausteina perunoissa käytin Santa Marian uutta valkosipulitahnaa (niin helppoa käyttää), suolaa ja tuoretta timjamia. 6-8 perunaa (normikokoista) 50 g voita 1 tl Santa Maria Garlic paste (valkoispulitahna) 1 pkt pekonia tuoretta timjamia 2 rkl paahdettua sipulirouhetta 2 rkl parmesan juustoraastetta Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen (norm.
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien