Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Valkosipuliset leipäsolmut

11 Maaliskuu 2021

Valkosipulilla kyllästetyt leipäsolmut ovat maukasta naposteltavaa tai vaikka ruokaisa kaveri keitolle. Tiedätkö sen tyypin taukohuoneessa, joka syö jotain todella valkosipulista ja haisee loppupäivän valkosipulilta? Jep, se olen minä. Tai siltä ainakin tuntui näitä töissä eväänä kuljetettuani, mutta valkosipulin tuoksusta viis, maku on ihan taivaallisen hyvä! Reilusti tuoretta valkosipulia, tuoretta persiljaa tasapainoksi, rasvaa ja vähän kasvipohjaista juustoa herkullisten leipäsolmujen kuorrutteena.

Brunssi Maidoton Munaton Suolainen leivonnainen välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »