Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Tortillat currytofulla ja avokadokastikkeella
22 Maaliskuu 2021
Raikas persikkapiirakka pajunkissoilla koristeltuna. Pääsiäishenkinen koristelu on helppo toteuttaa suklaalla, mantelilastuilla ja koristeilla. Säilykepersikat eivät ole olleet oikein koskaan ihan mun juttuni, ne ovat todella makeita sellaisenaan syötynä ja toisaalta en hedelmäsalaatissa tai vastaavassakaan niitä haluaisi käyttää. Tuoreet persikat kun ovat niin ihania. Instagramissa näin jo niin paljon hehkutusta pääsiäisestä ja säilykepersikoista, että annoin noille myyttisille säilykkeille vielä mahdollisuuden.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien