Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Korealainen musta papukastike nuudeleilla eli jajangmyeon
26 Maaliskuu 2018
Raikas keväinen salaatti maistuu parhaimmalta kun päälle pirskottaa paksua balsamicokastiketta. Salaatti saa ihan uuden muodon, kun sen tarjoilee tortillasta, samalla ei tule niin paljon tiskiä ja tortillat toimivat kätevänä tarjoilukeinona vieraille. Kun valon määrä lisääntyy, huomaa kaipaavansa raikkaampia ruokia ja makuja. En yleensä ole kovinkaan salaatti-ihminen, mutta tuleva kevät (jos nyt unohdetaan tämä lumisade ja pakkanen) on saanut minut kaipaamaan raikkaita makuja ja erityisesti salaatteja. Jotta salaatti olisi mielestäni hyvä, siinä pitää olla jokin juju.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien