Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Korealainen musta papukastike nuudeleilla eli jajangmyeon

6 Huhtikuu 2018

Korealaisella mustalla paputahnalla maustetut nuudelit tuovat herkullista vaihtelua perinteisiin nuudeliwokkeihin. Nappaa siis ensi kerralla etnisestä kaupasta mukaan chunjang tahna! Kerrankin aasialaista ruokaa, johon tarvitaan vain yhtä "kummallista" ainetta, jota ei löydy perusmarketista. Usein aasialaisten ruokien kokeilu kaatuu siihen, että ei halua ostaa viittä eri purkkia kaappiin odottamaan josko joku nyt sitten maistuisi vielä toisen kerran. Tällä kertaa päästäänkin makumatkalle koreaan kiinalaisen jajangmyeon ruokalajin pariin!

aasialainen helppo Maidoton Munaton Pääruoka pasta tofu Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »