Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa
6 Huhtikuu 2018
Korealaisella mustalla paputahnalla maustetut nuudelit tuovat herkullista vaihtelua perinteisiin nuudeliwokkeihin. Nappaa siis ensi kerralla etnisestä kaupasta mukaan chunjang tahna! Kerrankin aasialaista ruokaa, johon tarvitaan vain yhtä "kummallista" ainetta, jota ei löydy perusmarketista. Usein aasialaisten ruokien kokeilu kaatuu siihen, että ei halua ostaa viittä eri purkkia kaappiin odottamaan josko joku nyt sitten maistuisi vielä toisen kerran. Tällä kertaa päästäänkin makumatkalle koreaan kiinalaisen jajangmyeon ruokalajin pariin!
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien