Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Banaani-tattarivohvelit

14 Huhtikuu 2018

Vohvelitaikinasta saa erityisen herkullisen, kun siihen yhdistää tattarijauhoja ja banaania. Tattarin paahteisuus ja banaanin makeus täydentävät toisiaan ihanasti ja herkulliset vohvelit niin makealle kuin suolaisellekin täytteelle valmistuvat helposti. Vohveleita ei tule paistettua kovin usein, sillä niiden paisto tuntuu jotenkin niin työläältä. Vohveliraudan puhdistus tuntuu aina niin vaikealta, rasvaa täytyy lisäillä ja pahimmassa tapauksessa taikinaa tulee lisättyä liikaa, jolloin se pursuaa raudan sivuilta. Vähintäänkin aina raudan takaosasta valuu paistorasvaa alle ja sitten onkin pöytä sotkussa.

aamupala Brunssi Gluteeniton helppo Helppoja arkiruokia Lätyt Maidoton Munaton välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »