Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Suklaa-popcornkakku
14 Huhtikuu 2018
Vohvelitaikinasta saa erityisen herkullisen, kun siihen yhdistää tattarijauhoja ja banaania. Tattarin paahteisuus ja banaanin makeus täydentävät toisiaan ihanasti ja herkulliset vohvelit niin makealle kuin suolaisellekin täytteelle valmistuvat helposti. Vohveleita ei tule paistettua kovin usein, sillä niiden paisto tuntuu jotenkin niin työläältä. Vohveliraudan puhdistus tuntuu aina niin vaikealta, rasvaa täytyy lisäillä ja pahimmassa tapauksessa taikinaa tulee lisättyä liikaa, jolloin se pursuaa raudan sivuilta. Vähintäänkin aina raudan takaosasta valuu paistorasvaa alle ja sitten onkin pöytä sotkussa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien