Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Kesäkuu 2021
Raparperijuustokakku on kirpeän raikas kesää täynnä oleva kakku, jonka valmistukseen voi käyttää yllätysainesosana muumilimsaa! Raparperi sopii kesäisiin leivonnaisiin, mutta enpäs ollut kokeillut sitä ikinä ennemmin juustokakussa! Inspiroiduin raparperijuustokakkuun Kotivinkissä olleen reseptin ansiosta, siinä ohjeessa kakun päälle koristeeksi tulevat raparperipalat marinoitiin muumilimsassa. Idea oli sen verran hauska, että se päätyi kokeiluun, tosin valitsin tähän reseptiin perinteisen metsämansikan makuisen muumilimsan, kun kotivinkin ohjeessa oli käytetty mansikka-raparperi -versiota. Marinoimisen sijaan vein jutun vielä uudelle tasolle ja kypsensin raparperit muumilimsassa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien