Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Mantelitofu
27 Tammikuu 2021
Punajuurilla kuorrutettu piirakka, jossa punajuuret kätkevät alleen blue cheese dipin. Syksyllä netissä pyöri paljon torttu/lehtitaikinapiirakoita, joissa kaulitun torttutaikinan päälle oli kasattu jos jonkinlaisia täytteitä. Siivutetut punajuuret viehättivät jotenkin kovasti, sillä punajuuri on itsessään aika vahvan makuinen, niin torttutaikina voisi sopia sen kaveriksi. Koska poppamiehen blue cheese dippijauhe on vain jotain niin parasta, niin sitä täytyi koittaa tähän piirakkaan täytteeksi ja ai että miten hyvin se toimiikaan! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä piirakka on aika ihanan makuinen ja nerokas, vaikka itse sanonkin.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien