Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Nyhtöhernepuikot ja dippilautanen
1 Tammikuu 2018
Porkkalasta valmistettu piirakka on maukasta ja täyttävää suolaista tarjottavaa. Reilu vuosi sitten isoksi hitiksi noussut porkkala eli porkkana"lohi" löysi tiensä monien pöytiin. Porkkanaa käytetään kylmäsavulohen tavoin esimerkiksi vegaanisessa kalapöydässä tai sushin päällä. Mielestäni porkkala on kuitenkin parhaimmillaan saaristolais- tai ruisleivän päällä maustekurkkujen kera. Nyt kuitenkin ehkä joudun perunaan sanani porkkalan parhaudesta tumman leivän päällä, sillä oikeasti se taitaa olla parhaimmillaan piirakassa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien