Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Paahdettu punajuuri-porkkanakeitto

1 Helmikuu 2018

Juuressosekeitosta saa vieläkin maistuvamman paahtamalla juurekset ennen soseutusta. Hieman hapokkuutta keittoon puolestaan tuo kaurafraiche ja tekstuuria ruokahetkeen rouskuva silmusalaatti! Kotimaisista juureksista valmistetut sosekeitot ovat edullista, maukasta ja ennenkaikkea kaunista ruokaa! Välillä mietin miksen tee keittoja useammin, kun ne ovat aina niin hyviä. Ehkä syynä lienee jokin lapsuudessa päähän iskostettu pinttymä siitä, että keitot olisivat jotenkin vähäpätöisempiä.

Gluteeniton helppo Helppoja arkiruokia Keitto Maidoton Munaton Pääruoka pavut Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »