Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Helmikuu 2018
Itse laskiaisena ei ehdi kovinkaan montaa pullaa syömään ilman övereitä, joten laskiaispullahimon taltuttamisen voi aloittaa vaikka syömällä jo aamupalaksi laskiaispullahenkisen smoothien. Kardemummalla, kookoskermalla ja vadelmilla maustettu smoothiekulho onkin hauska fuusioherkku! Koska aloitin kausiherkut fuusiolinjalla jo runeberginpuuron kanssa, nyt on hauska aiheuttaa hilpeyttä vielä seuraavallakin sekoituksella! Laskiaispullasta en kehitellyt suinkaan puuroa, mutta jotain hieman samankaltaista, nimittäin smoothiekulhon! Runeberginpuuroreseptini onkin ollut hauskan suosittu tänä vuonna ja on ollut ihana seurata instassa kuvia, joita olette reseptilläni tehdyistä luomuksista siellä jakaneet.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien