Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Kahvigranola - avain parempiin aamuihin
3 Helmikuu 2018
Kun kerran maistaa oikeasti hyvää ja laadukasta kahvia, on vaikea palata tavallisiin, jopa mauttomiin suodatinkahveihin. Tässä postauksessa avaankin hyvän kahvin taustoja ja valmistustapoja. Suomalaiset ovat kahvinjuontikansaa, mutta siitä huolimatta kaupat ovat pullollaan mauttomia ja pitkään säilyviä suodatinkahveja. Toisaalta kun kahvia kulutetaan runsaita määriä, korvannee määrä laadun. Kymmenisen vuotta sitten, kun tummapaahtoinen kahvi rantautui suomalaisiin kahviloihin, olin ensin hieman epäileväinen sillä kuvittelin tumman tarkoittavan vahvempaa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien