Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Miten valmistaa oikeasti hyvää kahvia? + Arvonta ja alennuskoodi

3 Helmikuu 2018

Kun kerran maistaa oikeasti hyvää ja laadukasta kahvia, on vaikea palata tavallisiin, jopa mauttomiin suodatinkahveihin. Tässä postauksessa avaankin hyvän kahvin taustoja ja valmistustapoja. Suomalaiset ovat kahvinjuontikansaa, mutta siitä huolimatta kaupat ovat pullollaan mauttomia ja pitkään säilyviä suodatinkahveja. Toisaalta kun kahvia kulutetaan runsaita määriä, korvannee määrä laadun. Kymmenisen vuotta sitten, kun tummapaahtoinen kahvi rantautui suomalaisiin kahviloihin, olin ensin hieman epäileväinen sillä kuvittelin tumman tarkoittavan vahvempaa.

aamupala Brunssi Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »