Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Sitruuna-sahramipasta kaurapalalla
14 Helmikuu 2019
Laskiaispullat ovat alkuvuoden suurta herkkua. Makeisiin pulliin sopii kuitenkin makeuden taittajaksi jokin raikas ja hieman kirpeä. Veriappelsiini tai tavallinen appelsiini keitetään kurdiksi ja laitetaan pullien väliin niin kokonaisvaltainen makuelämys on taattu! Laskiaispullat suorastaan kuuluvat alkuvuoden herkkuihin ja ne oikeastaan tekevätkin ihanan aloituksen vuoteen. Varsinkin kun miettii tammikuun mahdollista kuntokuuria, on kermaisen täyteläinen laskiaispulla oikein mainio herkku palauttamaan arkiruokarytmi normaaliksi ja linjat kohdilleen, eikö vain?
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien