Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Täydellinen omenapiirakka
17 Syyskuu 2019
Luumujen maku muuttuu kun niitä kypsentää. Makeus vaihtuu kipeäksi ja niistä saakin herkullisen lisäkkeen salaattiin paistetun sipulin kanssa. Luumu on syksyinen juttu, varsinkin jos sattuu vielä omistamaan luumupuun. Meillä on töissä tämän tästä joku tuonut omia luumujaan tarjolle ja on ollut hauska huomata miten erilaisia makuja kotimaisista luumuista löytyy. Sain myös ison satsin luumuja meille ystävän puustakin ja niitä onkin sitten tullut syötyä niin sellaisenaan kuin erilaisissa ruuissakin.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien