Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Omenarisotto kahdella tapaa
8 Syyskuu 2019
Appelsiini tuo kiinalaistyyliseen kastikkeeseen herkullisen maun hapokkuudellaan ja makeudellaan. Tämä onkin kastike, jossa makea ja umami tasapainottelevat mainiolla tavalla! Makeat asiat suolaisissa ruuissa jakavat herkästi mielipiteitä ja minä kuulun, tai ehkä enemmänkin olen kuulunut, niihin tyyppeihin jotka eivät pidä makean ja suolaisen yhdistelmästä. Olen kuitenkin aktiivisesti yrittänyt päihittää tätä ennakkoluuloa, sillä makea ja suolainen usein täydentävät toisiaan. Enkä nyt välttämättä tarkoita leivonnassa käytettävää suolaa, vaan selkeästi makeita elementtejä suolaisessa ruuassa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien