Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Vaahdotettu feta ja tomaattisalsa tekevät kuivahtaneesta leivästä herkun

23 Helmikuu 2020

Uunissa paahdetut päivän vanhat patonginpalat saavat letkeäksi vaahdotetusta fetasta, punasipulista, basilikasta ja tomaateista tässä reseptissä ihanan päällysteen. Leipä on meidän perheessä se raaka-aine, joka päätyisi hävikiksi, ellei olisi keksitty bruschettaa, crostineja tai käytettäisi sitä liha-, kana– tai kalapyöryköiden raaka-aineiksi. Onneksi näitä vanhentuneen leivän hyödyntämiskeinoja on monia. Uutta ytyä tuttuun bruschettaan tuo vaahdotettu feta. Tuorejuustolla pehmennetty ja sitruunamehulla raikastettu feta maistuu tomaattisalsan kanssa ja maustaa uunissa paahdetun, kevyesti valkosipulilla hinkatun leivän herkuksi.

Alkupalat basilika bruschetta crostinit feta suupalat tomaatti Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »