Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Sitruunakanaa italialaisittain
23 Helmikuu 2020
Uunissa paahdetut päivän vanhat patonginpalat saavat letkeäksi vaahdotetusta fetasta, punasipulista, basilikasta ja tomaateista tässä reseptissä ihanan päällysteen. Leipä on meidän perheessä se raaka-aine, joka päätyisi hävikiksi, ellei olisi keksitty bruschettaa, crostineja tai käytettäisi sitä liha-, kana– tai kalapyöryköiden raaka-aineiksi. Onneksi näitä vanhentuneen leivän hyödyntämiskeinoja on monia. Uutta ytyä tuttuun bruschettaan tuo vaahdotettu feta. Tuorejuustolla pehmennetty ja sitruunamehulla raikastettu feta maistuu tomaattisalsan kanssa ja maustaa uunissa paahdetun, kevyesti valkosipulilla hinkatun leivän herkuksi.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien