Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Pasta puttanesca valmistuu hetkessä
19 Joulukuu 2022
Tuore lohifilee tekeytyy sitruunan ja mausteiden kanssa jääkaapissa suussa sulavaksi lohicarpaccioksi. Maukas ja helppo alkupala joulupöytään, vappuun, kesäpöytään, illanistujaisiin tai pyhäpäivän aterialle. Lohicarpaccio on sujahtanut monen juhla-ateriamme alkupalaksi, koska se on helppotekoinen ja kerrassaan hurmaava ruoka, joka onnistuu taatusti, kunhan lohi on tuore. Viimeistele tämä herkku parmesaanilastuilla, isoilla kapriksilla ja tuoreella rucolalla. Sitruunan raikastama lohiruoka maistuu parhaalta hapokkaan, sitruunaisen rieslingin kanssa.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien