Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien
5 Joulukuu 2022
Tämän joulukauden ykkösherkuksi suositellaan vanhaa kunnon klassikkoa eli uunijäätelöä – tai siltä ainakin vaikuttaa, kun selailee ruokalehtiä. Tässä raadelmalainen versio: rommilla maustettua kotitekoista banaanijäätelöä, rommi-rusina-hedelmiä ja muhkea marenki! Reseptin tähän megaherkkuun olen saanut Cordon Bleu -koulusta, jossa opiskelin vuonna 1986. Kun sain Helsingin yliopistosta kasvatustieteen maisterin ja kotitalousopettajan tutkinnon suoritettua, koin suurta tarvetta kokkailun lisäosaamiseen (tiedättehän, että 25-vuotiaana ihminen on viisaimmillaan). Suuntasin siis L’Ecole de Cuisine Francaise Sabine de Mirbeck -oppilaitokseen Sussexiin Iso-Britanniaan.
Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien