Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien
11 Toukokuu 2022
Mitä vanhemmaksi tulen, sitä varmempi alan olla vanhuusiän ruokavaliostani: kalaa, perunaa ja ruisleipää – olen tästä avautunut jo aiemminkin (siksi vol 2). Tässäpä pari vinkkiä ihan tuikitavallisen kirjolohen valmistamiseen kotikeittiössä. Unelmieni kala-ateria: grillattua lohta, Siikliä ja piparjuurikastiketta – aah… Yksi tämän hullun kevään omituisuuksista on ruoan hinnan nouseminen. Piipahdus esimerkiksi kalatiskillä nostaa verenpainetta: ennen niin edulliset tarjouslohet ovat tuplanneet tai triplanneet hintansa. Tuntuu myös järjettömältä tukea ulkomaista kalantuotantoa, kun täällä kotimaassakin kasvatetaan todella hyvälaatuista kirjolohta ynnä muita herkkukaloja.
Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien