Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien
1 Rouva Raadelmasta
Sitruuna-yrttivoikana
29 Lokakuu 2023
Hämärien syyspäivien pimeät illat suorastaan huutavat jotakin mehevää herkkuruokaa. Raclette on oivallista tällaiseen tilanteeseen, mutta Tartiflette – racletten ”serkku” – vetoaa perunoiden, pekonin ja juuston suloisella liitolla. Suosittelen! Tartiflette noin 1 kg perunoita vettä, merisuolaa 200 g pekonia 2 kpl sipulia nokare voita noin 1,5 dl kuivaa valkoviiniä mustapippuria myllystä merisuolaa 400 g raclette-juustoa tai Reblochon-juustoa noin 3 dl kermaa Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja viipaloi.
Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien