Parhaat Ruokablogit

Rosmariini

Sichuanin munakoisot

15 Tammikuu 2019

Sichuanin munakoisoja kutsutaan myös tuoksuviksi munakoisoiksi tai kalantuoksuisiksi munakoisoiksi. Paistetut munakoisot tarjoillaan mausteisessa ja tahmeassa kastikkeessa. (Eikä ruoka oikeasti tuoksu kalalta). Olen syönyt niitä muutaman kerran ravintolassa Helsingissä, mutta nyt onnistuin ensimmäistä kertaa tekemään annoksesta kunnollisen version ihan kotioloissa. Sichuanin munakoisojen valmistus itse on jokseenkin työlästä, mutta kannattaa kyllä, jos vain saat kaikki ainekset haalittua kokoon.

Lisukkeet munakoiso Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »