Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien
12 Tammikuu 2019
Ideaalielämässäni olisin toki sellainen tyyppi, joka viikoittain pyöräyttelee kotonaan tuoretta leipää - mieluiten hapanjuureen. Tosielämässä leivon leipää ehkä kaksi kertaa vuodessa, ja kun ei kodin läheltä leipomoakaan löydy, tuoreen leivän tuoksukaan ei juuri keittiössämme leijaile. Olen kyllä vuosien varsilla kokeillut muutamaa no knead -leipäohjetta. Lopputuloksena on ollut milloin mauton vehnäpulla, milloin taas jotain vähän vastaavaa kuin se kiven sisältänyt paakkelsi, jonka Ilmarisen vaimo tarjoili Kullervolle Kalevalassa. Tällä ohjeella tehdyt sämpylät sen sijaan ovat päältä rapeita ja sisältä ihanan pehmeitä, eivätkä silti juuri työläämpiä kuin kaupan puolivalmisteet.
Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien