Parhaat Ruokablogit

Rosmariini

Nopea huijauspossu ja gua baot

9 Joulukuu 2018

Gua baot ovat taiwanilaisia höyrysämpylöitä, jotka perinteisistä suljetuista baoista poiketen tarjoillaan avoimina pitaleipien tapaan. Täytteeksi sopivat niin pikkelöidyt kuin tuoreet vihannekset, yrtit, idut, tofu, sienet tai vaikkapa nyhtökaura. Parasta höyrysämpylöissä onkin, että jokainen voi valita omat täytteensä vasta pöydässä, mikä tekee niistä oivallista ruokaa kaveriporukan illanistujaisiin. Tässä puolen tunnin pikaversiossa on seitanista valmistettua huijauspossua eli mock-porkia ja inkiväärikurkkua. Sämpylät, jotka kypsennetään höyryttämällä, voi leipoa itse tai ostaa valmiina pakasteena.

höyryttäminen inkivääri kurkku Leivät pikkelöinti seitan Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »