Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien
1 Rosmariini
Tomaattinen punaviinirisotto
21 Joulukuu 2018
Blogistani löytyy entuudestaan jo yksi porkkalaresepti, mutta tähän vuodenaikaan kaipailin hieman jouluisempia makuja, joten päätin kokeilla porkkanalohen maustamista ginillä. Tämä porkkalan juhlavampi sukulainen sopii esimerkiksi alkupalalautaselle, ja ehtii pöytään vielä jouluaatoksi. Ginillä maustettu porkkanalohi: n. 700 g porkkanoita (paino raakana) Marinadi 2 rkl oliiviöljyä tai kylmäpuristettua rypsiöljyä 5 valkopippurin marjaa 5 rose-pippurin marjaa 5 mustapippurin marjaa 3 rkl giniä 1 tl kuivattua tilliä 2 tl suolaa 1 tl sokeria Kypsennä porkkanat kuorineen haluamallasi tavalla. Itse suosin höyryttämistä.
Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien