Parhaat Ruokablogit

Rosmariini

Joulupöytään: ginillä maustettu porkkanalohi

21 Joulukuu 2018

Blogistani löytyy entuudestaan jo yksi porkkalaresepti, mutta tähän vuodenaikaan kaipailin hieman jouluisempia makuja, joten päätin kokeilla porkkanalohen maustamista ginillä. Tämä porkkalan juhlavampi sukulainen sopii esimerkiksi alkupalalautaselle, ja ehtii pöytään vielä jouluaatoksi. Ginillä maustettu porkkanalohi: n. 700 g porkkanoita (paino raakana) Marinadi 2 rkl oliiviöljyä tai kylmäpuristettua rypsiöljyä 5 valkopippurin marjaa 5 rose-pippurin marjaa 5 mustapippurin marjaa 3 rkl giniä 1 tl kuivattua tilliä 2 tl suolaa 1 tl sokeria Kypsennä porkkanat kuorineen haluamallasi tavalla. Itse suosin höyryttämistä.

Joulu Lisukkeet pikkelöinti porkkana Suolaiset Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »