Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien
1 Rosmariini
Paras pikakimchi ja kimbap eli korealainen sushi
30 Joulukuu 2018
Kun ensimmäisiä kertoja maistoin kiinalaisia kasvisruokia, ihmettelin kovasti, mistä monien niistä voimakas umamisuus on peräisin. Vastaus on douchi eli suolatut, fermentoidut soijapavut. Näin kerran jonkun kutsuvan niitä jopa kiinalaisen keittiön parmesaaniksi. Papuja käytetään ainoastaan ruuan maustamiseen, ei varsinaisena pääraaka-aineena. Jos douchin mausta sattuu erityisen paljon pitämään - itsehän olen siihen ihan koukussa - se pääsee parhaiten esiin mustapapukastikkeessa.
Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien