PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Maaliskuu 2022
Tiesitkö? Vaikka moussaka yhdistetään monesti kreikkalaiseen keittiöön, se on suosittu perinneruoka myös Balkanin alueella sekä Turkissa ja Lähi-idässä. 2 isoa tai 3 pientä munakoisoa 2 rkl oliiviöljyä Hieman suolaa Täyte: 400 g jauhelihaa 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 2 rkl oliiviöljyä 3 rkl tomaattipyrettä 1 tl timjamia 2 tl makeaa paprikajauhetta Suolaa ja mustapippuria 2 dl lihalientä 1 dl tummaa lager-olutta Kastike: 3 dl maitoa 2,5 dl juustoraastetta Hyppysellinen suolaa Päälle tuoretta basilikaa Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi ja laita ne leivinpaperille uunipellille, voitele oliiviöljyllä ja mausta suolalla. Paahda munakoisoja 200 asteessa noin 15 minuuttia. Ota ne sitten uunista.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien