Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Unkarilainen jälkiruoka: Keisarinmurut" eli császár morzsa

1 Elokuu 2023

Unkarilainen "Keisarinmurut" eli császár morzsa on mannaryyneistä tehtävä jälkiruoka, jota syödään yleensä keiton jälkeen. Tämän voi nauttia sekä sokerin ja/hillon kanssa, meidän perhe syö tätä yleensä nimenomaan sokerin kera. Taikina muistuttaa hieman pannukakkutaikinaa.. Tämän ruuan alkuperä on Itävallasta, tarinan mukaan ensimmäistä kertaa tätä on tehty Itävalta-Unkarin keisarinna Elisabethille eli Sissille tai hänen miehelleen keisarille.

arkiruoka Jälkiruoka jälkiruuat ruoka unkari unkarilainen keittiö

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »