PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 PUNAVUORI GOURMET
Sunnuntain tiikerikakku
24 Syyskuu 2023
Pääosassa on se, että juuston, oliiviöljyn ja balsamicon kanssa raastetaan mukaan pakkasessa ollutta tomaattia, josta tulee ihan eri fiilis ja aromi kokonaisuuteen kuin vaikka viipaloidusta tomaatista. Olen käyttänyt tätä pakasteraastetomaattia myös salaattien päälle, risottoon ja vaikka mihin. Pidän nyt koko ajan yhtä tomaattia pakkasessa. Ihan sikahyvä keksintö! Pakasteraastettua tomaattia ja mozzarellaa 1 pallo mozzarellaa tai burrataa 1 pieni tomaatti (laitettu pakkaseen ainakin 4 tuntia aikasemmin) Oliiviöljyä Balsamicoa Sormisuolaa ja mustapippuria Hyvää rapeakuorista leipää tai salaattipeti Halkaise mozzarella ja levitä se lautaselle.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien