Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Joulukalenteri - Luukku 19: Pienet marenkikranssit ja vinkit marenkien valmistamiseen
6 Joulukuu 2018
Nämä pienet marenkileivokset kätkevät sisäänsä herkullisen mustikkacurdin. Mustikkacurd valmistetaan mustikasta, sokerista, keltuaisista sekä voista. Se on makea ja sopii hyvin pavlovan täytteeksi. Marenki on myös itsessään hyvin makeaa, joten tällä kertaa maustoin kermavaahdon vain pienellä määrällä vaniljasokeria. Marenkileivokset (eli pavlovat) mustikkatäytteellä sopivat hyvin juuri itsenäisyyspäivään, koska väritys on päivään sopiva ja mustikka on yksi Suomen metsän parhaista marjoista.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien