Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Uuden Vuoden Mustikka-kardemummahyydykekakku ja oikean kerman valitseminen
19 Joulukuu 2018
Erilaisia suuria ja pienempiä marenkikransseja on näkynyt tänä jouluna runsaasti somemaailmassa. Olen jo aikaisemmin tehnyt tällaisen marenkikranssin, joka oli "hieman" suurempi kuin nämä pienet naposteltavat marenkikranssit. Marenki on siitä hyvä herkku, että useimmiten se on myös täysin gluteeniton juhlapöydän tarjottava. Käytin näiden marenkien valmistamiseen kranssityllaa eli tyllaa, joka muodostaa kranssin eli reiän tuohon marengin keskelle pursottaessa. Näet käyttämäni tyllan (pursotusterän) tämän postauksen kuvissa.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien