Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Lokakuu 2017
Juustokakku kannattaa valmistaa päivää tai kahta ennen tarjoilua. Maut syventyvät ja tasaantuvat kylmässä, malttia vaaditaan. Pohja: 1/2 paketti Diggestive-keksejä 125g margariinia 2 rkl sokeria Täyte: 600g maustamatonta tuorejuustoa 2,5 dl sokeria 2 rkl vehnäjauhoja 4 kananmunaa 150g creme fraiche 2 tl vaniljasokeria 1/2 sitruunan mehu < 1/2 tl kardemummaa 1 sitruunan kuoriraaste (jätä hiukan kuorta myös koristeluun) Reilu kourallinen tuoreita pensasmustikoita Pinnalle 300g creme fraiche 0,5dl tomusokeria 1/2 sitruunan mehu Mustikoita Sitruunankuorta raastettuna Murskaa keksit, lisää voisula ja sokeri. Sekoita ja paina leivinpaperilla pinnoitetetun voidellun irtopohjavuoan pohjalle. Paista 165 asteessa noin 8 minuuttia.
Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien