Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Pulla-Akka leipoo
Punajuurivispipuuro & creme anglaise
12 Lokakuu 2017
Nämä sarvet ovat pehmeitä, muhkeita, kuohkeita, maukkaita. Hyviä sellaisenaan, vielä maukkaampia, jos sujautat väliin herkkuleikkelettä, rapeaa salaattia ja siivun hyvää juustoa. Taikina valmistetaan taikinajuuren avulla ja huolellinen kohotus takaa maistuvan lopputuloksen. Ohjeesta syntyy 24 sarvea. Juuri: 0,75 dl lämmintä vettä 1 pss kuivahiivaa noin 1/2 tl sokeria, jotta hiiva käynnistyy 1/2 dl vehnäjauhoja Sekoita kaikki aineet yhteen pienessä kulhossa ja anna hiivan käynnistyä noin 5 minuuttia tai kunnes juuri kuplii.
Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien