Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Syyskuu 2017
Vohvelit ovat aivan mainioita aamupalaksi, välipalaksi ja herkkupalaksi. Useimmiten vohveleiden kohottaminen tapahtuu leivinjauheella tai ruokasoodalla, mutta belgialaiset vohvelit kohoavat perinteisesti hiivalla. Nämä voi paistaa mainiosti ihan perinteisellä vohveliraudalla, eikä tämän herkun tarvitse olla se perinteinen, suurikuoppainen vohveliruutu. Meidän tavallinen vohvelirauta riittää hyvin. Noin 20 vohvelia valmistui näin: 650g vehnäjauhoja 100g sokeria 1 pss kuivahiivaa noin 1/2 tl suolaa 2 tl vaniljasokeria 6,5 dl täysmaitoa 180g voita sulatettuna 4 kananmunaa 180g raesokeria 1 pss DrOetker Chocolate chips (maitosuklaa) Mittaa kuivat aineet kulhoon, kaada päälle maito, munat, haaleaksi jäähtynyt sulatettu voi, raesokeri sekä...
Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien