Parhaat Ruokablogit

Prinsessojen kotitalous

Savustuskauden avaus: Savulohi ja coleslaw

7 Huhtikuu 2019

Aurinkoinen kevätviikonloppu houkutti meidän avamaan savustuskauden. Oli suorastaan kevään juhlaa nostaa sähkösavustin esiin talvisäilöstä. Innostuin lähikauppamme myyntii tulleesta suomalaisesta Benella-kirjolohesta, jota ruokitaan kotimaisella rehulla. Rehu sisältää normaalia vähemmän fosforia, mikä alentaa vesistöjen kuormitusta. Benella kirjolohet saavat suuren osan kasvuenergiastaan rehun sisältämästä rypsiöljystä ja rehun valmistuksessa on voitu vähentää kalaöljyn käyttöä ja säästää maailman merien hupenevia kalavaroja.

Kaaliruoat Kalaruoat kesäkeittiö

Lue koko juttu täältä »

Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »