Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Huhtikuu 2019
Fiilistelimme kuopuksen kanssa keittiössä ja hän leipoi meille ihania vappuisia ja vegaanisia muffiineja itse tekemänsä reseptin mukaan. Pinkin kuorrutteen voi syödä jo silmillään. Tummat, suklaiset muffiinit saavat kauniin värinsä ja herkullisen makunsa kaakaosta ja makunsa myös sisään kätketystä suklaapalasta. Vapaallä kädellä tehdyt suklaakuviot ovat kiva koriste mufiinien päälle. Pinkit veagaaniset muffiinit 4 dl kauramaitoa 4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl soodaa 1 dl omenaviinietikkaa 3/4 dl rypsiöljyä 2 dl sokeria 1,5 kaakaojauhetta 1 levy Pandan tummaa suklaata Sekoita kuivat aineet keskenään siivilän läpi, jotta saat ne tasaisiksi.
Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien