pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Joulukuu 2017
Tänä vuonna itsenäisyyspäivänä juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Juhla-aterian kruunaa tyylikkäät mustikkaiset panna cotat. Maku on runsaan mustikkainen ja ihanan raikas. Mustikka antaa myös kauniin värin. 4-5 annosta panna cotta 4 dl kuohukermaa 1 vaniljatanko mittaa kerma kattilaan halkaise vaniljatanko, raaputa siemenet kattilaan ja laita myös tanko kerman joukkoon keitä hiljalleen 15 minuuttia ota kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 10 minuuttia 90 g sokeria poista vaniljatanko ja lisää sokeri kuumenna uudelleen kiehuvaksi 2 liivatetta lisää liotetut liivatteet ja sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet 150 g mustikoita soseutettuna 150 g maustamatonta jogurttia lisää ja sekoita aseta kulhot halutessasi kallelleen ja jaa...
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien