pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Joulukuu 2017
Syksyllä pyysin äitiäni keittämään heidän pihan aroniapensaan marjoista mehua. Aronia on paljaltaan melkoisen hapan, mutta soveltuu loistavasti leivontaan, makeisiin ja hilloihin. Aroniassa on todella kaunis ja vahva väri. Ensimmäiseksi mehusta syntyi nämä kauniin punaiset marmeladit. 24 pyöreää marmeladia tai 48 puolipalloa 325 g vettä 270 g sokeria 10 g jauhemaista agar agaria mittaa kattilaan ja sekoita kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 20 minuuttia 125 g makeuttamatonta aroniamehua 50 g omenapyrettä lisää ja keitä vielä 5 minuuttia ½ tl sitruunahappoa lisää ja sekoita jaa pieniin silikonisiin puolipallomuotteihin anna hetken jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä kylmään muutamaksi tunniksi, kun marmeladimassa ei ole enää juoksevaa...
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien