Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Kreikkalainen lihapata
25 Maaliskuu 2021
Kaupallinen yhteistyö Hätälä Yrteillä ja sitruunalla maustettu uunilohi sekä täyteläinen parsarisotto tuovat ihanan keväisen tuulahduksen ruokapöytään. Uunilohi ja parsarisotto sopii erinomaisesti viikonlopun ja pääsiäispyhien tarjottaviin. Juhlavasta mausta huolimatta valmistus on suhteellisen helppoa ja koko komeus on lautasella alle tunnissa. Sillä aikaa kun riisi valmistuu kattilassa, lohi ja parsa kypsyy uunissa. Sitten ei muuta kuin maistuvat raaka-aineet yhdistetään lautaselle ja nauttimaan!
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien