Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Kreikkalainen lihapata
20 Maaliskuu 2021
Ihanan täyteläinen labneh on libanonilainen jogurttijuusto, jonka valmistukseen tarvitaan vain muutama raaka-aine. Labneh maistuu tuorejuuston tapaan esimerkiksi paahdetun leivän, lihan, kalan tai jälkiruokien lisukkeeksi. Labneh on todella helppo valmistaa. Se saa samettisen pehmeän koostumuksen, kun jogurtin sekaan lisätään ripaus suolaa ja sen jälkeen seosta valutetaan vähintään kahdeksan tuntia. Ylimääräinen neste poistuu jogurtista ja jäljelle jää täyteläinen ja suhteellisen kepeä tuorejuustomainen herkku.
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien