Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
11 Helmikuu 2018
Mättöruokalinja jatkuu! Tällä kertaa vuorossa on valkosipulinen nyhtösolmuleipä, jonka nimen suomensin vapaasti englanninkielisestä nimityksestä "pull-apart pepperoni garlick knots". Valurautapannussa valmistettava ja tarjoiltava solmuleipä on mahtavaa illanistujaistarjottavaa ja varma hitti vaikkapa saunaillan ruokapöydässä. Resepti vaatii hiukan esitöitä mikäli haluaa tehdä hommat kunnolla, mutta malttamattomampi voi oikaista helposti esimerkiksi ostamalla pizzataikinan valmiina ja hankkia kastikkeeksi valmiin pizza- tai pastakastikkeen. Koska solmuleipään lisättävät muut maut ovat melko vahvoja, ei kotitekoisen pizzataikinan korvaaminen kauppatavaralla ole liian iso synti - mutta suutuntumasta tulee todellakin tingittyä.
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien