Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
24 Maaliskuu 2018
Liityin vähän aikaa sitten Hämeenlinnan REKO-ryhmään ja ostinkin sitä kautta elämäni ensimmäiset karitsanpotkat. Monet ohjeet suosivat potkien valmistamista uunissa, mutta koska meillä ei ollut tarpeeksi tilavaa (kannellista) uunivuokaa, niin päädyin sitten haudutuspataan. Meillä käytössä oleva haudutuspata on Electroluxin 7-litrainen pata, johon neljä potkaa mahtui liemineen juuri sopivasti. Karitsanpotkien valmistus haudutuspadassa osoittautuikin erinomaiseksi asiaksi, sillä laitteen high-asetuksella reilut viisi tuntia muhineet potkat olivat pehmeitä, meheviä ja mureita! Maustoin itse potkat jo päivää ennen sormisuolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla ja annoin tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien