Parhaat Ruokablogit

Päivi leipoo

Suklaaviikunakakku jäädytettynä tai suklaaviikunamoussekakku gluteeniton ja laktoositon

27 Syyskuu 2018

Noin 18 sentin vuokaan2 valkuaistaripaus suolaa 2 dl sokeria25 g rouhittua pekaanipähkinää tai cashewpähkinää tai saksanpähkinää 150 g Brunbergin laktoositonta suklaata (tai 120 g valkosuklaata)1 rkl vahvaa kahvia1 -2 kananmunaa1/4 tl appelsiinin kuoriraastetta2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta( 1 tl vaniljasokeria) KoristeeksiPaloiteltuja viikunoita ( syötävissä kokonaan, kuori ja siemenetkin)kuivattua vadelmarouhetta tai muuta marjajauhetta Pohja: vaahdota valkuaiset suolan kera, lisää vaahtoon sokeri vähän kerrallaan samalla vatkaten. Kääntele lopuksi lastalla joukkoon pähkinärouhe. Levitä taikina vuokaspraylla voidellun ja pohjastaan leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Paista uunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia...

Juustokakut

Lue koko juttu täältä »

Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »