Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
2 Tammikuu 2019
Oikein hyvää uutta vuotta 2019 ja kiitokset innostavasta yhteistyöstä blogini lukijoille, kakkukurssien osallistujille, leivontaa harrastaville ja tästä ihanasta työstä ja harrastuksesta kiinnostuneille! Tein uuden vuoden aatoksi aivan suloiselta suklaalta maistuneen suklaa-kirsikkakakun, kanaguedisalloja, joihin ohje löytyy blogissani ja tuulihattuja suolaisilla täytteillä. Rakastan kirsikoita. Aiemmin minulla oli paljon satoa tuottava suuri kirsikkapuu, mutta se tuhoutui ilmeisesti väärän leikkausajankohdan seurauksena. Nyt on kasvamassa useita pieniä kirsikkapuita ja yhdestä suklaakirsikasta saan jo satoa sen verran, että pakastan kirsikoita koristeeksi, mutta kirsikkahillon ostan Eestistä.
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien