Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
24 Kesäkuu 2020
Omarkarkkien maku sopii hyvin raparperiin eikä liiallisesti tule esille tässä piirakassa. Ihania toffeisia sattumia on piirakan pinnalla. Käytin vajaan pussillisen Omarkarkkeja 50 cm leveän uunin uunipellillä tehtyyn piirakkaan. (1 pellillinen) Pohja4–5 dl raparperia paloiteltuna (voit pehmittää hetken mikrossa ensin)3 kananmunaa huoneenlämpöisenä2 dl sokeria4 ½ dl vehnäjauhoja3 tl leivinjauhetta1 ½ tl aitoa vaniljasokeria tai vanilliinisokeria150 g voita tai margariinia1 ½ dl maitoa Muruseos1 ps Omar-karkkeja tai vähemmän2-2 ½ dl vehnäjauhoja50 g voita tai margariinia :Pese ja pilko raparperit, voit käyttää niitä hetken mikrossa, jos tahdot pehmittää niitä. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien