Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Kesäkuu 2020
Millainen on hyvä britakakku - mielestäni sen pohjan pitää olla mehevä, suussa sulava, mieluummin vähän rapea kuin pehmeän rasvainen ja kostea! Marengin pitää olla ilmavasti aseteltu ja hieman rapeaksi ja kuivaksi paistettu - marengin voi asetella ilmavasti pohjien päälle joko lusikalla tai pursottamalla, mutta ei litteäksi levyksi vetelemällä - se ei ole toivottu tulos tässä ihanassa kesäkakussa! Britakakku 8-10 :lle henkilölle, kakun koko 20 x 30 cm, kaksi kerrosta, 4-6 hengen ainesmäärät suluissa. Suurempi kakkuohje 12-15 henkilölle löytyy täältä Pohja 175 g margariinia (150g)1 3/4 dl sokeria (1 1/2 dl)5 kananmunan keltuaista (4)1 3/4 dl maitoa ( 1 1/2 dl)3 dl vehnäjauhoja (2 1/2 dl)2 tl leivinjauhetta (2 tl)2 tl vanilliinisokeria (1...
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien