Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
29 Marraskuu 2018
Glögikakku on vanha tuttavuus, vuosikymmeniä olemme sitä töissäkin tehneet jouluaterian jälkiruoaksi. Vanhimmissa ohjeissa on liikaa liivatetta nykyiseen makuun, appelsiininkuorta on joissain ohjeissa liikaa, mutta hyviä ohjeita varmasti netti täynnä. Silti tahdoin kehittää jotain uutta tatsia tähän ohjeeseen ja edellinen piparijuustokakkuni, johon tuli piparinmurua joukkoon, oli jo jotain toivomaani suuntaan. Piparinmurut värjäsivät juustokakkua ruskeaksi, joten jätin ne tästä juustokakusta pois, piparia on vain pohjassa. Mielestäni onnistuin nyt saamaan tosi maukkaan juustokakun: Juustokakun maku muuttuu kuitenkin vähän säilytyksen aikana verrattuna massojen makuun ja makumieltymyksiä on niin paljon kuin meitä maistajiakin - kertokaahan,
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien